Zásady zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje se mají dobře – v souladu s GDPR a zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Kdo údaje zpracovává:

  • správce: Jiří Martišek, IČ 87103010
  • zpracovatel: MailerLite (J. Basanavičiaus 15, LT-03108 Vilnius, Litva)

Jaké údaje zpracováváme:

Na základě vašeho souhlasu zpracováváme vaši e-mailovou adresu, případně jméno, telefon a město (pokud je poskytnete), abyste mohli dostávat e-maily týkající se NLP a kurzů (pokud si je vyžádáte) nebo když se přihlásíte na kurz.

Jak dlouho údaje zpracováváme:

Doba zpracování údajů není časově omezená, ale na požádání je bez okolků vymažu.

Z e-mailů se můžete kdykoliv sami odhlásit klikem na odkaz v patičce. Po odhlášení budeme vaše údaje z důvodu oprávněného zájmu ještě 30 dní zpracovávat (kvůli statistikám), ale už vám další e-maily nepřijdou.

Jaká máte práva:

Ohledně zpracování vašich osobních údajů máte právo:

  • požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • vznést námitku proti zpracování (pokud se vám něco nezdá, napíšete mi e-mail) a podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů

Používám cookies:

Na webu jirkamartisek.cz používám cookies kvůli webové analytice, což vnímám jako svůj oprávněný zájem. Je to anonymní, výsledkem jsou agregovaná data od více uživatelů. Cookies můžete zakázat v nastavení svého prohlížeče.

Tyto Zásady jsou platné od čtvrtka 4. 4. 2019.

Ještě vaše osobní údaje nemám?

To je škoda! To vám totiž nechodí e-maily plné praktických tipů z NLP. Vyzkoušejte, odhlásit se můžete vždycky.

Zadáním e-mailu souhlasíte s těmito Zásadami.